Kayıt Ol Şifremi hatırlat
Giriş Yap

Vietnam vizesi

Acenta Listesi

ADANA
ADANA YETKİLİ ACENTAMIZ
Telefon
: +903226061614
E-mail
: adana@hunkarturizm.com
Adres
: CEMALPAŞA MAH.73009 SK ŞİNASİ UZUNKAVAK APT.ZEMIN
ANTALYA
ANTALYA YETKİLİ ACENTAMIZ
Telefon
: +902422472700
E-mail
: antalya@hunkarturizm.com
Adres
: BALBEY MAH. İSMET PASA CAD. ÇUKULTAY APT. NO:23 D:1
BURSA
BURSA YETKİLİ ACENTAMIZ
Telefon
: +902243050145/+902242249512
E-mail
: bursa@hunkarturizm.com
Adres
: NALBANTOĞLU MAH.AKBIYIK CAD.NO: 13
İSTANBUL
FATİH KARAGÜMRÜK YETKİLİ ACENTAMIZ
Telefon
: +908508406414
E-mail
: fatih@hunkarturizm.com
Adres
: KARAGÜMRÜK MAH. SARMAŞIK SOK. TOKİ KON. NO:43
İSTANBUL
ŞİŞLİ YETKİLİ ACENTAMIZ
Telefon
: 00902129094504
E-mail
: sisli@hunkarturizm.com
Adres
:
KOCAELİ
İZMİT YETKİLİ ACENTAMIZ
Telefon
: +902623335333
E-mail
: halukercan@ercantur.com
Adres
: FETHİYE CADDESİ VAKIF İŞ HANI KAT: 1 NO: 1
KONYA
NALÇACI YETKİLİ ACENTAMIZ
Telefon
: +903323501234
E-mail
: konya@hunkarturizm.com
Adres
: FERHUNİYE MAH. AHMET HİLMİ NALÇACI CAD. HUKUKÇULAR SİT, 16/B
Telefon
E-mail
Adres

  • Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri 90 güne kadar vizeden muaftır.
  • 10 yıldan eski normal yada yeşil pasaportlar ile yurtdışına seyahat edilememektedir.

 

ŞİRKETİMİZDEN PAKET PROGRAM SATIN ALAN MİSAFİRLERİMİZ İÇİN:

  • Program satın alındıktan sonra pasaportun resimli sayfası renkli taranarak tarafımıza mail atılmalıdır.
  • C1 BELGESİ bizim tarafımızdan temin edildikten sonra, misafirlerimiz vizelerini girişte kapıda rehberimiz eşliğinde temin etmektedirler.

 

MÜNFERİT VİZELER İÇİN:

  • En az altı ay geçerli pasaport
  • Antetli kağıda İngilizce olarak yazılmış vize talebinizi belirten dilekçe
  • Beyaz fona çekilmiş 2 adet fotoğraf
  • Otel ve uçak rezervasyonları
  • Sonunda bakiye olan güncel banka hesap cüzdanı
  • Vietnamdaki göçmenlik ofisinden izin belgesi (C1 BELGESİ)
    Bu belgeyi görüşmeye gideceğiniz şirket yada kuruluşun sizin adınıza göçmenlik ofisinden çıkartması gerekiyor, bu belge olmadan vize işlemlerine başlanamıyor,